Printuri mari


Producem printuri de mari dimensiuni pe o gama extinsa de materiale premium la preturi competitive! Printam pe autocolant, polipropilena, backlit, banner, mesh, canvas, panza, tapet, hartie si multe alte materiale pe care va invitam sa le descoperiti!

Fie ca aveti nevoie de printuri mari de interior pentru marketing, identitate vizuala sau decor realizate la rezolutie foto sau printuri mari pentru exterior la rezolutii uimitoare, la noi gasiti tot ce va trebuie! Printam la 2400 dpi indoor si 1440 dpi outdoor, corect, ingrijit, atent, fara zgarieturi, banding si cu cerneluri pritenoase cu natura!

Alegerea materialelor pentru printuri mari

Ghid de alegere a materialor pentru productie de printuri mari

Print autocolant

Printuri mari autocolant lucios, mat, monomeric, polimeric, transparent ...

Print banner

Printuri mari banner frontlit, blockout, laminat, turnat, blockout, backlit ...

Print film

Printuri mari polipropilena, backlit, blockout, roll-up banner film, pentaprint, pet ...

Print pe placi

Printuri mari pe pvc, forex, polipropilena celulara, hips, plexiglas, stadur , bond ...

Printuri mari autocolant suprafete plane


Print autocolant Avery MPI 3000 in format mare - Print autocolant monomeric alb lucios, cu adeziv permanent care poate fi utilizat pentru aplicatii la interior cat si la exterior, decorarea vitrinelor sau semnalistica de scurta durata. Acest material este usor de taiat si de aplicat pe o varietate mare de substraturi. Grosime: 95 microni. Latimi disponibile: 1.067 m; 1.370 m; 1.600 m.

Este disponibila si varianta de print pe autocolant mat cu aceleasi caracteristici iar seria de autocolant este Avery MPI 3020.


Print autocolant Avery MPI 3001 in format mare - Print autocolant monomeric alb lucios, cu adeziv detasabil, care poate fi utilizat pentru aplicatii la interior cat si la exterior, decorarea vitrinelor sau semnalistica de scurta durata si permite indepartarea fara a lasa adeziv pe suport. Grosime: 95 microni. Latimi disponibile: 1.067 m; 1.370 m; 1.600 m.

Este disponibila si varianta de print pe autocolant mat cu aceleasi caracteristici iar seria de autocolant este Avery MPI 3021.


Daca ai nevoie de printuri mari de calitate la pretul corect, ai nimerit unde trebuie!


Asteptam apelul tau pentru o evaluare gratuita a fisierului la telefon 021 330 9966 sau
lasa-ne un mesaj si te contactam noi.